YERBA MALA – Dašak Amsterdama u Sarajevu

Svi koji su bili u Amsterdamu, sigurno su pohodili živopisne, šarene dućane u kojima se može naći svakojakih zanimljivosti vezanih za uživanje u dimu.

Iz želje i potrebe za promjenama Sarajevo je sredinom proljeća postalo bogatije za još jednu specijaliziranu radnju, odnosno prvi headshop u Sarajevu, ali i u Bosni i Hercegovini, gdje možete pronaći sve što vam treba za osobnu upotrebu.

‘Yerba Mala’, što na španjolskom znači korov, ili loša biljka, mjesto je koje zadovoljava svjetske standarde kada je u pitanju potraga za kvalitetnim proizvodima, ili pak za vaporajzerima koji postaju sve popularniji. Ovdje možete naći nešto za sebe, ali i nešto za sve svoje prijatelje koji će se lijepo iznenaditi bilo kojim poklonom iz ovog Headshopa.

Iz Yerbe za sebe kažu da nisu super heroji, ali nisu ni anti-heroji. Oni su “samo korov” koji se neće dati lako iskorijeniti…Naime, teže postati lider u obogaćivanjem ponude u Sarajevu sa širokom paletom proizvoda.

Yerba Mala shop u svom asortimanu nudi veliki izbor bongova, pajpova (lula), bluntova, papirića za motanje, flopova, vage, vaporajzere, štekove, snifalice, mrvilice, torbice za duhan, suvenire i svu prateću opremu za najprofinjenije ukuse.

Naziv “Yerba Mala” je žargonski naziv za “vutru” u nekim dijelovima Španjolske. Također, prvi papir za motanje je napravljen upravo u Španjolskoj, točnije u gradu Alcoy, u kojem se i danas proizvode najbolji papirići na svijetu, koje koriste Snoop Dog, Cypres Hill i mnogi drugi poznati ljudi iz show biznisa. Naposlijetku, najbolji brendovi papira za motanje dolaze iz Španjolske kao što su Raw, Elements, Juicy Jays, Skunk Brand, Smoking.

Yerba Mala trenutno radi i dizajn za prve domaće papire za motanje koji će biti od konopljinog sporogorućeg papira.

Shop Yerba Mala se nalazi na platou Sportskog centra Skenderija.

Ovom prilikom Headshop Yerba Mala organizirati će specijalne poklon pakete za troje naših čitatelja koji trebaju ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici odgovoriti na nagradno pitanje Gdje je napravljen prvi papir za motanje? i podijeliti ovu objavu na svom FB profilu. U slučaju više točnih odgovora, vrednujemo broj lajkova na komentar. Dobitnike ćemo proglasiti 26. septembra u 12h.

Svi proizvodi koji se prodaju u headshopu su u skladu sa pravnim propisima u Bosni i Hercegovini. Proizvodi su namijenjeni za punoljetne osobe. “Yerba Mala” i Mixmag Adria naglašavaju da ne promoviraju niti podržavaju nikakvo protuzakonito ponašanje. Proizvode iz headshopa trebalo bi koristiti u skladu sa uputstvima i deklaracijama istih.

Headshop “Yerba Mala” nema namjeru utjecati na mišljenje i ponašanje svojih mušterija, i ne snosi odgovornost za to.

 

Preuzeto sa:
http://mixmagadria.com/read/yerba-mala-novosti

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Welcome